Jasper van der Mark

Over mijzelf

Ik ben opgegroeid in Bunnik. Na de middelbare school heb in Utrecht gewoond. Sinds 4 jaar ben ik weer terug in Bunnik. Ik woon samen met mijn vriendin en onze 2 dochters. Zowel wij als onze dochters zijn heel blij dat wij in Bunnik wonen. Ik wist natuurlijk al dat het heerlijk is om in Bunnik te wonen, maar de rest van het gezin was ook snel overtuigd hoor. Een rustige, groene omgeving en heel veel voorzieningen binnen de gemeente.

Nu help ik mijn patiënten om hun leven (weer) mooier/beter te maken of hun kwaliteit van leven zo lang mogelijk te behouden. Als mede-praktijkhouder komt mijn bestuurlijke ervaring goed van pas. Nu wij in Bunnik helemaal onze draai gevonden merk ik dat het begint kriebelen om mij in te zetten voor de gemeente Bunnik.

Mijn motivatie voor de raad

Bunnik is een heel fijne gemeente. Zoals iedere inwoner van de gemeente heb ik ook een mening en zie ik verbeterpunten.  Ik ben ervan overtuigd dat wij met alle aanwezige kennis en kunde binnen onze gemeente het voor alle inwoners en de toekomstige inwoners nog leuker en fijner kunnen maken om in de gemeente Bunnik (dus ook in Odijk en Werkhoven) te wonen. Naar mijn mening moet de nadruk liggen op samenwerken, zonder verborgen agenda’s en in alle openheid, en het betrekken van burgers. Er wonen veel mensen met ervaring met en/of kennis van de onderwerpen die in onze gemeente spelen. Laten we de komende periode met z’n allen samenwerken en onze schouders er onder zetten om Bunnik, Odijk en Werkhoven zo mooi te houden. Met elkaar kunnen we wonen in onze gemeente nog fijner maken. De speerpunten het CDA gaan hier zeker aan bijdragen.