Cor Kool

Over mijzelf

Mijn naam is Cor Kool, 54 jaar. Sinds 2012 woonachtig in Odijk samen met mijn partner en onze tweeling van inmiddels 13 jaar. Cleo speelt bij SV Odijk en Noah hockeyt bij HC Kromme Rijn. Sportverenigingen waar ik als betrokken ouder ook de nodige inspanningen voor lever (fluiten, vlaggen, bardiensten etc.)

Naast mijn werk als kostendeskundige bij de gemeente Ede en het raadslidwerk in de gemeente Bunnik ben ik als vrijwilliger actief bij het Veteranen Search Team. Een organisatie die fysieke ondersteuning biedt aan de politie bij vermissingen.

Mijn motivatie voor de raad

De reden dat ik mij aangetrokken voel tot de politiek komt voort uit het gevoel om niet alleen maar aan de zijkant te blijven staan maar ook actief een bijdrage te leveren aan onze maatschappij.

Gezien de vele maatschappelijke opgaven, die niet alleen op ons afkomen maar waar we reeds middenin zitten, wil ik hieraan graag mijn bijdrage leveren. We hebben het over de uitdagingen op het gebied van het klimaat, de woningbouw, de energietransitie, de leefbaarheid van onze samenleving, de natuur en de sociale aspecten van onze maatschappij.

Vanuit de kernwaarden van het CDA (gespreide verantwoordelijkheid, publieke gerechtigheid, solidariteit en rentmeesterschap) werken aan een mooie en leefbare gemeente Bunnik.

Wat ik als een bijzondere uitdaging zie is om te streven naar een betere verbinding met de inwoners van de gemeente Bunnik. Benaderbaar zijn, open staan voor en samen werken aan, zijn voor mij de basisvoorwaarden voor een betere verbinding.