Maarten van Vulpen unaniem verkozen tot lijsttrekker van de CDA afdeling Bunnik, Odijk en Werkhoven

Op de Algemene Ledenvergadering van de CDA Afdeling Bunnik, Odijk en Werkhoven op woensdag 15 december jl. is Maarten van Vulpen (1981) unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing 2022.

Met Maarten van Vulpen krijgt het CDA een nieuw politiek gezicht. Maar Maarten is geworteld in de gemeente Bunnik. Inmiddels woont Maarten al weer enkele jaren met zijn partner en kinderen in Odijk. Maarten is bekend in de lokale gemeenschap door onder andere zijn inzet voor de loopgroep Bunnik en de hardloopwedstrijden Bunniks Mooiste en Om Odijk. In het dagelijks leven is Maarten ondernemer. Maarten heeft samen met compagnons een ICT-bedrijf.

Herbert van Petersen, voorzitter van het CDA, gaf tijdens de ALV aan blij en trots te zijn dat Maarten voor de komende jaren het gezicht voor het CDA zal zijn. Maarten zei in de ALV de volgende woorden: “ook al ben ik nog maar kort actief in het lokale CDA als fractie-assistent, de kernwaarden rentmeesterschap en solidariteit deel ik al vele jaren. Solidair zijn betekent omzien naar elkaar. Ik zie graag dat de stem van de inwoners klinkt in het gemeentehuis en dat de gemeente zichtbaar wordt in onze kernen. Rentmeesterschap betekent zodanig goed omgaan met de aarde dat ook onze kinderen een toekomst hebben. En daar zal ik mij sterk voor maken.”

Naast het lijsttrekkerschap van Maarten van Vulpen werd ook de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma “Samen sterker voor Bunnik, Odijk en Werkhoven” vastgesteld. Dit partijprogramma zal op zeer korte termijn op onze website www.cdabunnik.nl te vinden zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *